Styrelsen

Stiftelsen Expos styrelse har som uppgift att se till att stadgarna följs, ansvarar ytterst för verksamheten och tillsätter VD. Styrelsen arbetar ideellt.
Daniel Poohl

Daniel Poohl

VD, Chefredaktör och ansvarig utgivare, styrelseledamot

Chefredaktör för Tidskriften Expo sedan 2006. Flitigt anlitad föreläsare och författare som bland annat skrivit böckerna "Ut ur skuggan - en kritisk granskning av SD" och "Positiv antirasism - så förnyar vi en debatt som kört fast".
Charles Westin

Charles Westin

Styrelseordförande

Tidigare föreståndare för, idag professor vid Centrum för forskning om internationell migration och etniska relationer vid Stockholms universitet.
Robert Aschberg

Robert Aschberg

Styrelseledamot

Journalist och TV-profil. 2004 fick han utmärkelsen Årets folkbildare och 2009 TV-priset Kristallens hederspris för Bästa samhällsprogramledare.
Kerstin Brunnberg

Kerstin Brunnberg

Styrelseledamot

Styrelseordförande i Statens kulturråd sedan 2009. Kerstin har tidigare varit VD för Sveriges Radio. Hon fick Stora Journalistpriset 2004.
Peter Christensen

Peter Christensen

Styrelseledamot

for mikael ekman

Mikael Ekman

Styrelseledamot

Mångårig medarbetare på Expo och journalist. Är idag VD för researchbolaget Acta Publica. Medförfattare till böckerna Sverigedemokraterna – Den nationella rörelsen och Ur ur skuggan – en kritisk granskning av Sverigedemokraterna.
 

Nisha Besara

Styrelseledamot

Pressmeddelanden

Expo i media

Stieg Larsson 1954-2004