Pressmeddelande

​Ny redaktör på Expo

Publicerad 2015-09-02 14:02:51

Tidskriften Expos redaktör Anders Dalsbro går från och med oktober på tjänstledighet. Under närmare ett års tid ersätts han av Mikael Färnbo.

Mikael Färnbo kommer närmast från Dagens Arena där han arbetat som redaktör med ansvarar för nyhetsarbetet och den granskande journalistiken.

– Det är en oerhört spännande utmaning och jag är mycket glad för att ha fått den här möjligheten. Expo är den viktigaste rösten mot rasism och främlingsfientlighet och för ett öppet och tolerant samhälle. Jag hoppas att kunna bidra med mina erfarenheter som redaktör och grävande journalist, säger Mikael Färnbo.

Mikael Färnbo kommer att vara redaktör för såväl tidskriften som nyhetssajten Expo Idag.

– Mikael Färnbo är helt rätt person för det här uppdraget. Vi är övertygande om att han inte bara kommer att förvalta vår publicistiska verksamhet utan att hans erfarenheter kommer att bidra till nya spännande idéer om hur Expo kan utvecklas, säger Anders Dalsbro.

Mikael Färnbo har tidigare även varit reporter på bland annat Dagens Arbete, Byggnadsarbetaren, Arbetaren och Expressen. Han vann guldspaden 2009 och fick ett hedersomnämnande av guldspadejuryn år 2010. Har även varit styrelseledamot i Föreningen grävande journalister.


För frågor kontakta:

Anders Dalsbro: 08-400 219 62

Presskontakt


Anna Rohlin Larsson
Verksamhetschef
Telefon: 08-400 219 29
[email protected]

För pressbilder klicka här

Expo i media